Börjar dra ihop sig!!

nu var de länge sen man skrev här...har inte riktigt haft kust att skriva här på senaste tiden har hänt så mycket..kan väl börja från början..i lördas fick vi veta att brorsans bästakompis hade drunknat..helt overkligt..ska inte gå in på detaljer nu men de har varit riktigt obehagligt..stackar alla i närheten speciellt hans sambo..Är jätta jobbigt för oss oxå..får hoppas de e bättre på andra sidan..me nklarar inte skriva mer om de..

men allt börjar ju verkligen dra ihop sig nu..e ju redan onsdag kväll..efter tre nätter till sover ja i våran nya säng igen..(min å maggis) men där är vi inte än..va har hänt i veckan då..jaa i måndas var ja med Jonas å Lisa hela dagen och kvällen..skötte hunden lite å så..sen for vi hit å såg film..Lucky number Slevin..mycket bra film!! att rekomendera när den kommer! =) sen igår var ja å köpte en ny dator...jaa då var man 5000kr fattigare..men de var det värt!! ska hämta den imorrn...sen så packade ja, jonas å lisa i princip ner allt som ja har i lägenheten..bara lite små saker kvar nu..ks ta de imorrn kväll å på freda efter tentan..

sen idag har ja pluggat lite..damtårkat lite skåp å så..men haft en riktigt tråkig dag..känns som att ja bara går å väntar på att allt ska vara över nu..har ingen motivation att plugga, packa ingenting..känns jobbigt...men de  eju snart över!!guu va skönt trots att ja typ direkt på onsda kommer börja jobba..men då behöver man inte plugga iaf..

dax att göra nått annat nu..dvs sätta mig i soffan å kolla på tv å hoppas att de går fortare att föra över alla saker från datorn till den extärna hårddisken än vad det står dvs 4 timmar till..

Dagenslåt:                                                          System of a Down - lonely Day 
                                                                            And if you go, I wanna go with you
                                                                           And if you die, I wanna die with you
                                                                           Take your hand and walk away
                                                                           The most loneliest day of my life
                                                                           A day that I'm glad I survived

Då var de lörda igen!!

ojj va länge sen de var ja skrev här nu..iof har de verkligen inte hänt mycke i mitt liv den senaste veckan..
hmm de som har hänt i veckan är att ja har pluggat å pluggat å pluggat å i tisdas hede ja min sista  lektion i skolan..dvs den sista lektion ja kommer ha detta år å kanske på jätte länge..får se hur de blir med den saken..

annars då..I onsdags fick ja ett sms av lasse där de stod något i stil med att ja skulle komma dit på middag å att de skulle göra palt för första gången..å deras första gång blev himla lyckad tycker jag..de blev jätte gott.. TACK LARS Å TESS! =) sen spelade vi spel å pratade lite..spelade alfapet..å ja vann ganska stort..sen gick de inte riktigt lika bra i skattegories..men me nman kan ju inte vinna jämt!! *HAHA*

sen igår fortsatte pluggandet men jag städade oxå..var ner till strömpilen för att gå på systemet å köpa en martini å 3 öl..sen bar de av till Mathias..egentligen skulle vi varit hos mig men de  som skulle komma for till en annan fest i stället vilket gjorde mig jätte besviken för ville verkligen träffa dem eftersom de var sista chansen innan ja flyttar..but its there lost..hos mathias dp var de skit skojj..var först jag, Mathias, Robbban å tre killar till..(dålig på namn) sen kom de fler å fler folk..Lyssnade på massa musik å pratade en massa skit..som de ska vara! =) sen vid ett körde David ut oss eftersom han skulle å jobba så då gick vi runt på fysikgränd till typ 2..ja säger bara stackars dom som ska städa där sen..såg för jävligt ut..med hur mycke glas som helst å skit på gatan..träffade faktiskt ett par riktigt gamla klasskomopisar från grundskolan/högstadiet..de var rätt skoj! =) sen for ja hem vid typ 2..till min tur så började ju spöregna just när ja gick hem1 =( men men så var de iaf..

 så himla söt unge kom på besök i går kväll oxå..

å nu kommer snart Jonas, Elisabeth å Fender hit så vi ska bära upp allt från förrådet å putsa alla fönster..sen ska vi se film..hanske blir Night Watch; Day Watch (rysk film) å V for Vendetta vi ser..får se..

Dagenslåt: Panic! at the disco - Time To Dance

Men hade så roligt alla idag!! ByeBye //Lars

Jag säger bara LORDI!! =)

Så j*vla bra igår..ett par rockande finnar utklädda till monster som totalt dominerar bort alla slager låtar å går å vinner ESC..dom gjorde de mycket bra! =) trodde faktiskt inte att de skulle vinna, men låten är riktigt rba så de var värda allt!

å inte nog med de så går Sverige å vinner VM-semin över Kanada..nu e de snart VM-guld som gäller! =)
annars så igår så efter andra perioden gick ja över till "grannen" (Macke å A-L) på fest..var nyckter men var ändå mycket skoj att träffa "the gang" sen for vi ner till stan..var grymt mycke folk som strosade runt på stan..var nån sen uppsatt på torget där de splade musik  hade tydligen en modevisning oxå..vi for iaf till Äpplet å såg på hårdrocks konsert med Pursuede..de var riktigt  bra..=) sen träffade ja mathias oxå..som ja sedan traskade hem med..en promenad på ca en timme..de var som skönt! =)

å nu har ja pluggat hela dagen igen..huvva så tråkigt man kan hade..Snart e de iaf Hockey..ska ta å göra mat nu..

 Vill ha massa...ska köpa oxå!!!

Dagenslåt: Lordi - Devil Is A Loser


Lördag!! =)

Var en riktigt lyckad dag igaår! =) visst Jonas??!! =) började med en promenar till jonas å lisa..Fender blev så glad när ja träffade han ute att han sprang flera ärevarv runja jag å jonas..han e rolig han ibland..
sen for vi till frasses å käkade skrovmål med plusmeny..*gott* sen drog vi vidare till bowlingen!! =)
tänkte ju att ja skulle få min efterlängtade "revange" nu..men de började ju inte så bra..Jonas drog två strakear på rad..men de slutade lyckligt iaf..helt oförståeligt för båda så vann ja första omgången med 99-98..sen gick de bara utför för jonas..andra vann ja med 108-73, tredje vann jag med 120-81 och sista blev en fin utklassning  ; ) ja vann med 130-82..såå de satt skönt!!
 Jonas när han bowlar..

sen for vi hem till mig efter vi köpt godis å såg en film..såg The Woodsman ( som handlar om Pedofilen Walter  som just kommit ut, villkorligt,  Han får jobb på en fabrik, blir kär i en tjej och gör sitt bästa för att leva ett drägligt liv samtidigt som omgivningen, de egna begären och spöken ur det förflutna jagar honom) Den var hemsk men riktigt riktigt bra..

såå nu sitter man här på en lördag..har just slutat pluggat efter att ja pluggat sen 11..så ja e grymt lkess men börjar se ett slut på det nu!! tänkte ta å gå ut en lite promenat så man får lite frisk luft..sen e de mat å hockey som gäller..Kom igen nu Sverige å spöa Kanada..sen blir de nog att dra till macke å anna-lena (som bor här brevid) på fest..har inget att dricka men far säklart dit ändå! =) vi ses då alla!!

Dagens låt: Takida - Jaded

 Min brorspojk Samuel!! så grymt söt! =)

Have a nice day! //Mee


Då var de fredag igen! =)

jaa nu e e de alltså fredag igen..å ja å så förbannat trött..ska strax lägga mig å vila ett tag..orsaken till att ja e trött är följande..igår ängnade jag hela dagen till att plugga..å plugga = tråkigt --> leder till att ja somnade hela tiden..så ja smällde igång lite kaffe å drack ca 5 koppar..sen gick de bra att plugga..men när de kom till sängdax blev jag pigg som en mört..ä var de ända tills där kring 3 när ja äntligen lyckades somna..
sen så gick jag upp vid 7..kände mig som en zombie..men tog mig iväg å träna å sen skolan å nu e ja hemma igen..har suttit å läst lite nu..men blev så trött..

måste vila upp mig lite för senare ikväll ska ja iväg å bowla med brorsan..min tur att vinna denna gång!! =) sen blir de kanske att ta någon öl efter de!! =)

jaa de e e väl allt ja orkar skriva idag..men ha en bra dag allihopa!

Dagenslåt : Black Eyed Peas - Pump It

Här följer lite Valborgsbilder!!

 sitter å väntar på bättre tider
 Lagbild på KCZ =)
 Vinnar lagbilden ; )          
 Förlorar gänget! *haha*

VM-semifinal!!

Då har tiden redan runnit iväg till onsda..har idag suttit å läst en massa i min arbetsrättsbok..känns jobbigt att sitta å läsa..men har kommit rätt långt nu..ska hinna klart med boken innan månda..de ska ja nog hinna..=)
sen har ja hunnit kolla på hockey..Sverige vann över USA med 6-0..så nu e de semifinal som gäller! =)
så på lörda kl 19.00 gäller de..mot kanada eller slovakien..Så den tiden är spikat! 

sen har ja gjort en ny mailadress..ficxk så mycke skräppost i den gamla och har ju haft den sen 7:an så kände attt de var daxt att fixa en ny..men guu vilket jobb de e att byta mailadress..har suttit ett tag å fixat, skickade den till alla personer som behöver den, fixat på msn, skrivit in den på massa internetsidor så inte viktig post skickas till den gamla..men nu ksa nog allt det vara ut vägen..

sen nu så ska ja iväg å träna..ska bli bra..känns roligt att träna igen.. synd bara att kortet går ut om ca en vecka..men men i Tumba ska ja fortsätta träningen i sommar...

Dagenslåt: Deathstars - Syndrome

Take Care!!

Då var man tillbaka i umeå!!

Jaa nu e man här i umeå igen..för sista gången..nästa gången ja lämnar umeå flyttar ja ner till sthlm för gott..å de känns riktigt riktigt bra!! =) har börjat plugga inför tentan på alvar nu..igår läste jag 40 sidor till å idag ska ja se till att läsa ungeför densamma..ska nog hinna plugga mycke inför den sista tentan.. sne att packa komemr nog gå fort har ja konstatera..för har börjat kolla å planerna å har inte sp mcyke som ska packas ner faktiskt..så de kommer nog gå bra..

va händer annars då..jaaa har haft mitt sista seminarium idag..känns lite tråkigt för de e  ändå ett roligt ämne..trots att ja inte e så speciellt sugen på skola just nu..sen som de ser ut nu så ska jag å brorsan fara å bowla på fredag (hans fördelsedags present fårn mig- dock sent användning av den) så de ska bli skojj..kanske får min "revange" snart..=) för de två gånger tidigare som jag vart å bowlat har de ofta slutat med att ja kommit tre eller fyra (har då var jag, maggi, jonas å elisabeth som spelat)..men men nu e de min tur!! =)

ajja ska väl sätta mig å plugga lite nu..sen ska ja ringa ett samtal efterom ja fått ett skumt mail av en person, som e helt fel som måste ordnas upp..

Dagenslåt: Fall Out Boy - Nobody Puts Baby In The Corner

Bye-Bye!! /Larsa

På födelsedag och till syran!

Nu e ja hemma hos min bror på födelsedag..e mina brorsdöttrar som fyller 11år imorrn..men har kalas idag..=) Grattis på er Emelie och Jennifer!
ska vara här till typ 6-7 sen ska ja till syrran å träffa den familjen..blir väl att sitta å prata å kolla på tv å fika lite..ska höra ifall ja kan få en liten massage oxå..tror nog inte att de kommer vara några problem..=)

hmm igår så var ja inne i stan här i piteå..allt var väl som vanligt..hittade inte några kläder som ja ville ha..eller köpte tre par snygga kalsonger vilket var väldigt behövligt!!=) sen for jag hit till brorsan på eftermiddagen..åt mat å så..sen gick vi över till grannen å kollade på hockey..blev att de tog ett par groggar å lite öl..men eftersom ja körde fick jag glatt titta på..=( sen mot natten gick vi ut å spelade lite basket..
Jag Vann såklart eftersom ja var den enda som var nykter..sen för ja hem efter 1 nångång..

såå när ingela (Stefans sambo) kom imorrse vid halv 12 å skulle hämta mig var ja allt annat än klar..men på 10 minuter hann ja duscha, å fixa håret å göra mig klar...jaa de var väl allt som hänt än sålänge i helgen..

Dagenslåt: Billy Idol - White wedding

Ha en bra dag!! /Lars

Påväg till Piteå!!

Japp det stämmer idag/ikväll far ja hem till piteå..där ja inte varigt sen i januari..hmm de  eju jätte länge sen..men har man haft fullt upp så har man..har egentligen inte tid att fara upp nu..har en massa plugg som måste plöjjas igenom + att ja måste börja packa..men de ska nog gå bra ändå..

annars idag..har just kommit hem fårn skolan och ätit en liten lunch bestående av gröt och hårdmacka..*mums* sen ska ja snart iväg å träna lite.. =) när ja kommer hem blir de bara snabb äta å sen fara till sjukhuset ä hoppa på bussen till piteå..jätte trevligt med en resa på 3 timmar..

i piteå kommer de väl inte hända så speciellt mycke tror jag..kanske far in till stan imorrn..sen på lörda har mina syskonbarn kalas (fyller hela 11år) så ska väl dit ä fika lite å så..sen ska ja ta mig ut till min syrra ocå å träffa dem..

men ska göra mig ordning för träningen nu..

dagenslåt : The Ark - It takes a fool..

//Me

Umeå Igen!

Då var man tillbaka till Umeå i min lägenhet för sista omgången, nästa gång jag lämnar denna lägenhet så bär det av till sthlm.. ska börja packa så smått nu i veckan eftersom jag måste hinna båda plugga å packa alla saker samtidigt..men de ska nog gå bra..
känns jätte konstigt att vara tillbaka här, var riktigt underbart att flytta in i nya lägenheten i sthlm..Vi hade de så underbart..kommer bli hur bra som helst..har börjat möblera en massa..köpt saker som ska passa, bla köpte vi ett jätte snyggt bord med stolar till balkongen..=)

annars under mina sista dagar där nere så hade vi en födelsedagsfest för maggi på fredagen..var riktigt roligt..allt var helt perfekt förrutom att grannen ovanför tyckte vi var för högljudda vilket vi verkligen inte var.. sen hade vi de trevligt med lite öl å massa prat på lördagen oxå när Maggis bror å hans sambo kom förbi..

annars höll vi på med att fixa i lägenheten, var hos maggis föräldrar och solade (eftersom de var så underbart väder).. det var så de såg ut där..
Här kommer lite bilder från min vistelse där..allt e tagit från våran Lägenhet,



 Sitter på balkongen.. 
 Maggi ligger i vår nya Säng ; )         
 Maggi i köket med blombukett som ja gav henne!

 Under maggis 20års fest..sitter i soffan i vardagsrummet!

Såå va har hänt idag då..jaa har vart i skolan å pluggar till klockan två idag..vi satt å gjorde lite gruppuppgifter som vi har till imorrn.. satt ute i gräset under den tiden vi gjorde det eftsersom det fortfarade e jätte fint väder, dock så märkte ja när ja kom hem att ja brännt mig på armarna..(mycket klantigt av mig)

Sen en annan riktigt skön nyhet var att ja klarade omtentan i Jöken! =) *jippi*
ajja men nu ska ja sätta mig å tjecka lite TV..

Dagenslåt : Lordi - Hard Rock Hallelujah

Peace out/ Lars

Nya Lägenheten och maggis födelsedag!

Nu har vi flyttat in i den nya lägenheten här i tumba.. sov är för första gången inatt! =) i våran nya snygga säng som jag monterade ihop igår!! =) de var helt underbart att vara i den, e helt säkert på att vi kommer trivas grymt bra..känns redan hur bra som helst..=)
 Vår nya dubbelsäng!

annars idag så fyller Maggi 20år!! stort GRATTIS på dig min lilla Ängel!! =) såå ikväll får vi se vad som händer..har bjudit dit lite folk som vi hoppas kommer..=) så blir väl lite vin å öl å så..  sen imorr kommer hennes brorsa å hans tjej å hennes syrra + kille...så då blir de väl ännu mer öl å så!! grymt roligt tror ja!!

men ska ta å fixa lite saker här nu..sen ska ja till lägenheten å fixa lite innan maggi kommer hem.. =)

Dagens Låt: Angels And Airwaves - The Adventure

Take  care and enjoy the day! /Lars


STHLM

Jaapp då var man i Stockholm Sveriges huvudstad, eller rättare sagt så befinner jag mig i Botkyrka kommun, i Tumba, mitt nya hem snart..kom hit igår kväll..inte riktigt lika fint väder här som de var i umeå, men de e bra varmt iaf.. =)

såå va har hänt nu..har vart på jobb intervju idag..gick rätt bra..var jobb i hemtjänsten här i tumba..har nog chans att få de..men de var bara jobb i juli, augusti..sen så händer det ju att medan ja sitter på intervjuen så ringer min mobil, svarar ju förstås inte..men det lämnades ett meddelande på den..när ja lyssnar på den så säger en man att de vill anställa mig som vårdare/personligassisten på tumba sjukhus..detta ställer mig i en jätte svår sits..ska ja ta det jobbet eller ska ja vänta till slutet av veckan å hoppas att ja får hemtjänst jobbet?? vilket är bättre är frågan som sitter i mitt huvud just nu..beslutsångest delux..

men hur som helst ska ja å maggi till jysk å ikea idag..ska inhandla en massa saker til lägenheten..bla en dubbelsäng som vi hittat å verkligen vill ha =) kommer bli jätte snyggt med den..sen så kommer ja ju att få se lägenheten för första gången som nymålad..ska bli jätte skoj..
sen får vi se vad som händer i veckan...Maggi Fyller 20år på Fredag så då´ska vi väl hittapå något.. 

Dagens låt: T.A.T.u + Rammstein - Polchasa Bez Tebya (Ohne Dich)

Don´t Be a Stranger // Lars

då var de 1 maj då!!

Idag e en dag när man ska göra sin politiska röst hörd, demonstrera i tåg för ditt parti meed dina åsikter och försöka göra en skillnad i samhället..men funggerar de,, Näää..å e de nått jag kommer göra..Näää..

hur var de då igår?? joo de var verkligen en rolig kväll..började med att jag, Lasse, å macke gick ner till campus för att se på brasan som de skulle ha på en flotte i campus viken..men när vi var på väg dit så mötte vi en massa folk, så de betydde ju att de mesta var över vilket de var när vi kom fram, brasan hade nästan slocknat.. men var dock jätte mycke folk.. nån som hade upskattade till över 2000 pers..
Sen var de dax att gå till Ida..vi letade upp en bra plats där vi skulle grilla på våra engångsgrillar..För ja å Lasse gick de inte så bra..efter många om och men så fick vi tillslut en liten glöd..så vi blåste å blåste för att den skulle sprida sig, tillslut började det att ryka en massa under grillen vilket orsaken var att bordet började binna eftersom de gick hål i grillen, men vi fick vår mat till slut. sen kom en del folk så vi drack lite öl sen gick vi en liten promenad, efterd e kom en del personer till så vi började spela kubb..vilket slutade med att lag KCZ vann (jag var i det laget, kommer bild på de senare) mot natten gick vi in å satt å pratade sen for vi hem vid halv 2..
så var ungeför dagen/natten...

idag så blir de att städa..vilket jag redan gjort..sen ska ja förbi å hämta Lasse å vi ska å handla sen ska ja bjuda han på midda..å typ se nån film..men kvällen kommer ändå sluta i tvättstugan..eftersom ja ska tvåtta..för imorrn drar ja ner till sthlm...

Dagens Låt: Marion Raven - Here I am.

From me to you, tace care. /Lars