Khao Lak

Yes..efter manga om och men sa e vi i thailand nu..e i khao lak nu till imorrn..
kan val borja fran borjan..vi akte ner i fredags, kom till bankok pa lorda kvall men och bokade forsta fly till phuket pa sondag morron gick bra..men ingen av oss sov nagot pa tva dygn.. fran phuket blev vi hamtade av fias kusin till khao lak. fick rum direkt. har val inte hant sa mycket har da de e ett lugnt stalle. har solat badat, fatt tai massage, atit gott och druckit gott. har inte vart direkt party men de sparar vi tll imorrn da vi aker vidare till phuket, och traffar upp fias kompisar.. bla frida!!! e mycke mer dra dar men uppdaetar mer om de sen!! sedan pa mandag drar vi till phipih oarna.. de har vart ca 35 grader i solen/..har brant oss lite idag men de e lugnt..inte mycke..

men hoppas ni har de bra hemma..ta hand om varandra sa hors vi snart igen...forresten skicka garna sms for de kostar inte mig natt!! bilder kommer senare!!

kramar fan oss!! :)


Kommentarer
Postat av: mamma

va kul att allt gått bra.ta det lugnt med solen,vi har det bra, i tisdag var det mellan 21 -27' kallt men nu är det 0väder och snöblandat regn längtar till ni skickar kort va rädd om varandra och hälsa fia kram mamma

2008-12-12 @ 16:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback