Regn och rusk + skoköp + skansen!!

såå va har hänt sen sist nu..jaa de e väl inte så speciellt mycket..har mest jobbat å så..men har
nd¨blivit endel saker gjorde..
fick ju min första lön för typ en vecka sedan.. en mycket bra lön..bättre än va ja hoppats på.. såå har väl spenderat en liten del av de..de började med att jag å maggi på lönedagen åkte i till stan å shoppade lite... då köpte ja ett par byxor..(skit snygga), en jätte snygg t-shirt och en parfym.. sen gick vi å åt på en kina restaurang..var jätte mycigt!! ) helt underbar dag! =)

sen har ja i veckan bställt en massa skor på rea! =) hoppas bara de passar..ska hämta ut ett par idag om de har kommit! =) de ja beställt ser ni nedan! =)



                                                                  

En anna sak att berätta ärväl att vi bor hemma hos maggis föräldrar nu..å nej vi har inte blivit vräkta eller nått sånt..utan dom e på semester så vi tar hand om huset deras å sköter deras katt bla..+ att de har mer mat hemma än vad vi har! =) HAHA..

annars så igår i regnet åkte vi in till skansen..tänkte att de skulle vara nått roligt på vår lediga dag..å det var de helt klart..hade oxå rätt tur med vädret då de regnade när vi åkte..men var uppehäll till och med sol medan vi var där..sen just när vi var på väg hem började de spöregna..såå vi hade tur..var jätte roligt att vara där..specillt när man inte går sånna saker så ofta..fick titta på massa fina djur..gå omkring å prata å mysa å så..sen åt vi middag där oxå..var gott men tyvärr en massa ettriga getingar fanns det oxå..huvva..men tog en del kort som ni ser nedan! =)

  Björnarna grävde grop så de skulle sitta skönt  =) 
 Dessa små apor var jätte söta..sprang om kring å lekte!!
 Lodjurs mamman ståtlig å fin..hade en liten katt unge som jagade henne oxå! =)
 Gråsälen kom upp och visade sig för publiken! =)  
 En söt liten igelkotte! =)  
 Tänka sig att han fågeln är finast!! =) 
 Två rätt stora getter, vi tror att de var gravida för de var rätt feta.. =)

såå de var väl allt som finns att säga..kan väl berätta att ja jobbar imorrn..sen på kvällen blir de lite fest hos en kompis..de ska grilla å så men eftersom ja jobbar till 19.00 skippar vi grllningen..sen på lörda har jag å maggi bjudit hit hennes brorsa å hans tjej..såå vi tänkte grilla å dricka lite å så..(får hålla tummarna att de e finare väder på så de inte e spö i backan som nu). för att sedan på söndag åka till lägenheten å städa trapphuset..Huvva så jobbbigt men de e väran tur denna månad..

Dagenslåt: Thomas Ledin - Sommaren är kort..

Simma lugnt i regnvattnet!! //Lars

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback