Okej då skriver väl nu efter sådär hundra år..

jaja de var väl dax att ta mig tid att skriva lite nu..vet att de e många som väntat länge på det..men finnns egentligen itne så mycket att säga..allt flyter på här i raskt men bra takt..allt funkar jätte bra..e dock rätt slut nu när jag de senaste 12 dagarna har jobbat 11.. men e ledig i helgen..
såå va finns att berätta då..jaa en kompis fyllde nyss 20 år så blev en rikigt rolig fest hemma hos henne.. var väl et x antal personer där..vilket vbara var trevliga personer..å vi festade och pratade och dansade hela natten lång kom väl hem vid 5..sen så fick vi en inbjudan av deras granne att komma in i "palatset" deras 7 miljoners hus med tre våningar osv.. var snyggt men stelt.. sen så dagen efter fick man lite tråkiga nyheter när man fick veta att en bärbar data blivit stulen..men men inget man kan göra åt den saken.. här kommer lite bilder från festen:
 Födelsedags barnet Malin! =)
 Maggi och hennes bästa kompis Elin! =)
 Jag med Micke å nån av hans kompisar! *=)

Var sen i Tisdags på Debaser Medis..en lokal på söder där vi var på konsert och kollade på TAKIDA..måste säga att de var värkligen en SKIT BRA spelning..de var mycke bättre än va jag trott..så de var skit skojj..blev väl en öl och en dricnk oxå..men båda jag och maggi skulle jobba degen efter så blev inte mycke till fest iaf..men de var vekligen värt alla pengar.

 Jag innan jag klippte mig i tisdags..

sen har ja inte gjort så mycket..denna månad mer än jobbat..dagarna har blivit mycke mörkare och kallare..hade kallaste dagen idag med 4 grader när vi vaknade..och då var de dax för årets höststädning ute på gården..och vi hade iaf tur med vädret då det varit strålande sol hela dagen..så de var bara sätta igång å arbete..tog väl typ 2 timmar..skoj att träffa å prata med grannarna..iaf de som har lite vett i huvudet å de har verkligen inte alla.. sen blev det fika å kaffe med dom..har även hunnit gå en promenad med Maggi och Elin.. skönt att vara ute i fin vädret.nu så sköter vi maggis föräldrar hundar..
ska ivåg å kolla på lite halloween skräckfilmer sen ikväll..

såå ta de lugnt å skrriv till mig! ;) haha

månadens låt: Scissor Sisters - I don't feel like dancing

TAKE CARE //Lars