´Sommar å sol! =)

redan har en ny vecka startat..nu har man bott i sthlm i över en månad å de känns jätte bra!! =) veckan som har varit har varit jätte skön..har iof jobbat fyra dagar men vad gör de..hdet har varit underbart väder med 30 grader i princip varje dag..och eftersom maggi har varit ledig har v åkt och badat när vi kunnat.. Här var vi i Brosjön och badade! =)

vi har varit och badat på havsbad (sandviken) och vi har varit i sjöar..skönast har det varit i havet!! även om det inte varit varmast där har de ändå vart himla skönt..

 Här badar vi i havet i skansundet.

mer än sol och bad och mysiga kvällar har de inte varit..i onsdags var vi hos micke å grillade och drack en flaska vin..kännde sig jätte vuxen av att vara tre personer som grillar och dricker vin..sen i fredas var Maggi på fest medan jag jobbade..sen skruvade jag upp våan hatthylla och drog mig till festen jag med..men jag körde..

i lördags var i till Nynäshamn och käkade mat på en båt som hette Freja med maggis släkt..Det var riktigt got där..åt halstrad lax med grönsaker och chilihollandié sås..*mums* sen åt vi efterrätt Bananasplitt ver oxå jätte gott..det skölde man ner med öl! =)

 Jag och Maggi på båten Freja!

sedan igår så var vi till Lida å badade å solade!! för att sedan hämta Diva (Maggis brors hund) som vi ska sköta om nu i en vecka..sedan åkte vi i väg på bio å såg Pirates of the carribean (död mans kista) å den var hur bra som helst..inte bättre än ettan men ändå skita bra!! nu e de bara vänta ett år på avslutningen av den triologin..

mem men nu e de dax att gå härifrån å mysa lite med hunden!! =)

Dagenslåt: Poets of the Fall - Carnival of Rust


Då var det söndag igen!!

Har just kommit hem från jobbet..jobbade natt..gick jäåtte bra faktiskt dvs han sov hela natten vilket sätter mig i ett ganska skönt läge! =) men blev iaf en massa tjafs på jobbet eftersom de var fel på schemat men de fixade vi innnan ja gick...

såå de som har hänt sen sist ja skrev var att maggi var "ledig" förra fredan så vi åkte ut till skansundet och badade..var faktsikt riktigt varmt i havet! =) såå vi hade heldag ute på stranden, hade köpt med oss mat, dricka och sen till efterrätt åt vi jordgubbar...det var en riktigt skön dag de!

 Jag på stranden!!

sen på lördags morron bar det av till krylbo i dalarna där vi skulle på dop, det var maggis gudbarn som skulle döpas...
 Detta är den donnan!! Linnéa

och det var en fin liten tillställning i kyrkan sedan var det fika med kaffe å tårta!! =) sen mot kvällen så åt vi smörgåstårta å drack lite öl..gick även ut en kortis på deras enda uteställe..HAHA var inte stort ska ja säga typ bara en bar med två bord å stolar..=) Natten tillbringade vi hos Linnéas föräldrar i deras lägenhet.. maggis kompisar (johnny & jessica). sedan på sönda åkte vi hem igen..så de var en trevlig liten semester!!

 Här e det Jag som håller Linnéa!

sen under veckan har båda jag och maggi jobbat..men både månda å tisda åkte vi och badade efter jobbet..sen i onsdags hade vi avskeds middag för elin som åkte till kreta i torsdags (ska jobba där i några veckor, lyckos henne) men de var mysigt var ute på deras landställe, åt grillat med god potatis och tzatziki *mums* sen mot kvällen åkte vi och badade sen hem å ladda för jobb igen..sen ifredas åkte maggi till som morfar i småland..synd att inte ja kunde följa med..så ja tillbringade fredas kvällen hpos Hanna där de var lite fest å grillning..blev iof länge eftersom vi var några som stannade till typ halv 6..Men för en stackare som stannade slutade det lite tidigare för han somnade vid typ 3..så när han gick hem där vid halv 6 hade han fått en ny look vilket ni ser nedan!: =)



de var allt från dessa två veckors äventyr..Så ha en fortsatt trevlig Söndag!!

Dagenslåt: Dia Psalma  -Balladen Om Lilla Elsa

Over and out / Lars